Sisäänkirjautuminen

Käyttäjätunnuksenasi toimii Oma.riista.fi -palveluun rekisteröimäsi tunnus.
Voit kirjautua sisään joko metsästäjänumerollasi (8 numeroa) tai Oma riista -tunnuksillasi, mikäli olet aikaisemmin jo rekisteröitynyt lupahakujärjestelmään.

Tervetuloa käyttäjäksi Metsähallituksen erälupien hakujärjestelmään. Käytä rekisteröityessäsi käyttäjätunnuksena metsästäjänumeroasi, jonka löydät metsästäjäkortistasi. 

HUOM! Lupahakujärjestelmä ei toimi kunnolla vanhoilla internet explorer 8 ja 9 selain versiolla! Päivitä ie selaimesi uudempaan versioon tai käytä toista nettiselainta, esim Mozilla Firefoxia tai Chromea.

Metsähallituksen erälupien hakujärjestelmä

Tämä on Metsähallituksen lupahakujärjestelmä. Järjestelmän avulla voidaan hakea hirvieläinten metsästysoikeuksia (hirvenmetsästyksen aluelupia) ja pienriistan kausilupia.
Järjestelmän käyttö vaatii rekisteröitymisen.

Ohjeet rekisteröitymiseen

Voit rekisteröityä käyttäjäksi kahdella vaihtoehtoisella tavalla

   a.) Täyttämällä Metsähallituksen rekisteröitymislomakeen tai

   b.) Rekisteröitymällä Riistakeskuksen Oma riistan käyttäjäksi, jonka jälkeen voit kirjautua Oma riista tunnuksillasi Metsähallituksen lupahakujärjestelmään.Järjestelmän käyttö edellyttää, että käytetyn Internet-selaimen asetuksissa on sallittu evästeiden (cookies) ja Javascriptin käyttö. Mikäli kirjautumisen jälkeen sivuston valikot eivät näy oikein, tulee selaimen välimuisti tyhjentää joko selaimen Työkalut-valikosta tai painamalla näppäimiä Ctrl ja F5 samaan aikaa.